Yoga 

 

योगश्चित्तवृत्तिनिरोध  (yogas-chitta-vritti-nirodhah): Yoga is het stil leggen van de wervelingen van de geest, oftewel yoga is éénzijn. 

 

You're not the mind, you're not the body..

Massages stellen je in staat om je lichaam weer te voelen, te connecten met jezelf...

Yoga doet ditzelfde van binnenuit: een massage voor je Zelf. 

 

Yoga wordt tegenwoordig weleens als wondermiddel gepresenteerd voor vele klachten. Er is in vele onderzoeken bewezen dat het helpt bij 'het geluksgevoel', depressieklachten vermindert, het immuunsysteem verhoogd en vele soorten rugklachten kan voorkomen en verhelpen.

 

Wat je ook zoekt, naar mijn mening heeft ieder mens baat bij yoga en is er voor iedereen een passende vorm van yoga: meditatie, ademtechnieken of asanas (danwel Yin of Yang). Het is een gift aan de mensheid uit het oude India en een prachtig erfgoed voor deze drukke maatschappij. Een gift voor jezelf om balans te krijgen in lichaam en geest. 

 

De yogalessen zijn samengesteld vanuit traditionele yoga-technieken. In elke les staat individuele begeleiding en aanpassing aan de houding naar jouw lichaam centraal. Met zachtheid je grenzen verkennen en op die manier je individuele potentie (her)ontdekken.